Gemeente Overijse

Ekseeko

EKSEEKO is een vereniging van jongeren en jong-volwassenen met en zonder handicap die samen leuke activiteiten doen in hun vrije tijd. De werking richt zich zowel naar jongeren met als zonder handicap van 12 tot 40 jaar uit de regio Druivenstreek. Doorheen het jaar organiseert EKSEEKO een tweetal activiteiten per maand in en om de Druivenstreek: fuiven, naar de film of het theater gaan, een daguitstap, bowlen, schaatsen, wandelen... De leden van EKSEEKO bepalen mee welke activiteiten er op het programma komen. Bovendien kan iedereen kiezen aan welke activiteit hij wel of niet deelneemt. Er is geen verplicht lidmaatschap. Bij elke activiteit organiseren zij ook vervoer zodat iedereen samen op stap kan gaan.

 

De mensen van EKSEEKO streven naar een vereniging met allemaal enthousiaste deelnemers waaronder er enkelen helpen met het organiseren, het vervoer en de begeleiding.

 

EKSEEKO is aangesloten bij KVG (Katholieke Vereniging voor Gehandicapten) zodat ze onder hun vleugels activiteiten kunnen organiseren. Leden van KVG betalen daarom ook iets minder om deel te nemen aan de activiteiten dan niet-leden.

Contact