Gemeente Overijse

Themaweken tijdens vakanties

Wat?

Elke vakantie valt er in vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat heel wat te beleven. Omdat elke vakantie wel wat anders is, vind je hieronder een overzicht.


Krokusvakantie: IBO is elke dag open voor iedereen tussen 2,5 en 12 jaar (er is plaats voor 84 kinderen, reservatie is vereist) en verschillende leeftijdsgroepen nemen deel aan activiteiten van SPOCJE.

Het vrijetijdsfestival SPOCJE bestaat naast het IBO ook en is een samenwerking tussen ons, Bosuil, Den Blank en SPOREO. Meer info: www.debosuil.be/spocje

Paasvakantie: speelplein en IBO werken samen. IBO vangt de allerkleinsten op (kindjes in de instapklas), speelplein alle andere kinderen. Het voordeel van deze samenwerking is dat je niet hoeft te reserveren op voorhand, je komt wanneer je zin hebt of wanneer je nood hebt aan opvang. We garanderen plaats voor iedereen. Als je wil weten hoe een dag op speelplein er voor je kind uitziet, bekijk dan zeker deze dagstructuur: http://www.kampkwadraat.be/nl/266/downloads/3780/mijn-speelpleindag-als-kleuter.html

Zomervakantie eerste 6 weken: idem paasvakantie. 


Zomervakantie laatste 2 weken: IBO is er opnieuw voor iedereen tussen 2,5 en 12 jaar (er is plaats voor 84 kinderen, reservatie is vereist.). Omdat er vaak meer nood is aan opvang, voorzien we een leuk, avontuurlijk, creatief alternatief voor de lagere school kinderen in samenwerking met een externe organisatie. Dit initiatief staat naast het IBO (er zijn dan 30 extra plaatsen voor kinderen tussen 7 en 12j), bevindt zich op dezelfde locatie en het team van IBO kinderbegeleiders zorgt voor de opvang s'ochtends, s'middags en s'avonds.

!! Hou onze nieuwspagina en Facebook-pagina in de gaten voor de themaweken van dit jaar.

Herfstvakantie: IBO is er opnieuw voor iedereen tussen 2,5 en 12 jaar (er is plaats voor 84 kinderen, reservatie is vereist.). Omdat er vaak meer nood is aan opvang, voorzien we een leuk, avontuurlijk, creatief alternatief voor de lagere school kinderen in samenwerking met een externe organisatie. Dit initiatief staat naast het IBO (er zijn dan 30 extra plaatsen voor kinderen tussen 7 en 12j), bevindt zich op dezelfde locatie en het team van IBO kinderbegeleiders zorgt voor de opvang s'ochtends, s'middags en s'avonds.

!! Hou onze nieuwspagina en Facebook-pagina in de gaten voor de themaweek van dit jaar.

Kerstvakantie: IBO is er voor iedereen tussen 2,5 en 12 jaar. De verlofdagen tijdens de kerstvakantie zijn elk jaar verschillend dus opening is altijd anders, maar we zijn zoveel mogelijk open op dagen dat mensen nood hebben aan opvang.

 

Inschrijven: De inschrijvingen voor themaweken/schoolvakanties starten altijd de eerste werkdag na de vorige vakantieperiode. (bv: Inschrijven voor de Kerstvakantie start de eerste werkdag na de herfstvakantie.)

Terug naar boven

Contact