Gemeente Overijse

Nieuw inschrijvingssysteem voor kinderopvang en vrije tijd

17-03
Nieuw inschrijvingssysteem voor kinderopvang en vrije tijd

Vanaf maandag 20 maart 2017 kan elke Overijsenaar zich online registreren. Je hebt dit een eerste keer nodig om je aan te melden voor de Paasvakantiewerking.

 

www.overijse.be/webwinkel


De gemeente gaat het inschrijvingssysteem gebruiken om het hele vrijetijdsaanbod bekend te maken. Jong en oud kunnen zich dan via dit systeem inschrijven voor hun favoriete activiteiten. Bezoekers kunnen filteren in het aanbod volgens eigen interesses, leeftijd en datum.

 

  • We gebruiken het systeem een eerste keer voor de speelpleinwerking tijdens de paasvakantie. Ouders moeten dan een profiel aanmaken voor de kinderen die naar het speelplein zullen komen. Inschrijven hoeft niet! Er is opnieuw plaats voor iedereen.
  • Vanaf dinsdag 18 april zal je je kinderen kunnen inschrijven voor de gemeentelijke sportkampen tijdens de zomer en de themakampen en het Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) in het vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat gedurende de laatste twee weken van de zomer.
  • Vanaf 1 juni kan je de kinderen inschrijven voor opvang in het IBO op woensdagnamiddag tijdens het schooljaar 2017-2018.

 

Hulp nodig?

Heb je wat hulp nodig om je profiel aan te maken? Geen probleem. De medewerkers van vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat helpen je graag op weg. Maak een afspraak via 02 686 31 30. Vanaf april vind je op woensdagnamiddag een medewerker in de bibliotheek die je verder kan helpen.

Bekijk ook eens de rubriek 'veelgestelde vragen'.